dilluns, 13 de desembre del 2010

Vilaweb

Vilaweb destaca d'entre els mitjans de comunicació en català per dues coses: en primer lloc perquè és digital. En segon lloc per el seu marcat catalanisme militant.

La va fundar en Vicent Partal, un periodista pioner en el desenvolupament i la generalització d'ús d'internet a Catalunya. Vilaweb va néixer ja com a diari digital, sense un referent en format paper: és a dir, va ser pensat per a l'internet. Poc a poc ha esdevingut un punt de referència dels mitjans de comunicació d'abast català, i sobretot una font d'informació gairebé obligada per als internautes catalans que volen estar informats.
http://www.vilaweb.cat/

Vicent Partal és un reconegut catalanista militant, que s'ha guanyat una bona reputació com a opinador, llargament treballada en diversos mitjans de comunicació, com la cadena de ràdio Catalunya Ràdio, o ara com a director de Vilaweb. En les seves columnes d'opinió i en la selecció dels continguts, molt enfocats en el que es coneix com els Països Catalans, analitza en clau nacional catalana els esdeveniments més rellevants per a Catalunya. En Partal també té un blog personal molt visitat anomenat Mails per a Hipàtia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada